Jahapp- men jag har testat det iaf

Lämna en kommentar

I tisdags var jag på en plastikkirurgisk klinik och träffade ”min” läkare. Har träffat henne en gång förut för en månad sedan då jag vill bli av men mina påsar under ögonen. Har ärvt dem från min får och har sedan tonåren haft komplex för dem. Bär glasögon så det syns inte så jättemycket till vardags. Dock, så fort det är lite finare tillfälle och glasögonen åker av, känner jag mig ful och ser äldre ut.
Läkaren avrådde från operation och föreslog Restylane- man fyller ut ”gropen” mellan påsen och kinden, så det blir slätare och mindre synlig.
Jag trodde att det skulle göra ont med en nål i kinden, men det stämde inte. Lite obehagligt men helt hanterbart.
Det hela tog inte mer än en kvart och sen var det klart. Det blev 1 ml totalt.
Första dygnet såg det skitbra ut, särskilt på högra sidan där det var markant bättre. Nu när det gått några dagar skulle ingen annan än mig sannolikt märkt någon skillnad…
3,5 k gick det på och det var klart värt att testa, dock. Jag tror såhär i efterhand, att det hade blivit bättre om jag hade tagit 1ml till- resultatet var synligt i början då det var lite svullet, innan medlet spred sig jämnare.
7k är dock inget jag kan tänka mig lägga på en spruta som endast ska hålla i ett drygt halvår.
Jag får fundera på vad som är nästa steg. Kanske träffar jag en annan läkare för att få en second opinion. Det får dock bli efter bröllopet som blir i juni.
Dittills får det fortsätta vara PhotoShop för mina bilder utan glasögon.

Dags för behandling imorgon

Lämna en kommentar

Och imorgon är det två veckor sedan jag sagt upp mig. Känns helt underbart.
Ska vara på kliniken 9.30 och blir förhoppningsvis av med jäkla påsar under ögonen…

Väntan

Lämna en kommentar

Jag har inte sagt upp mig än.
Det nya jobbet, låt oss kalla företaget F, vill ha mig, samtidigt som de inte kan ge mig ett avtal förrän deras bakgrundskintroller på mig är klara. Enligt deras rutin ska ett medicinskt test och ett registerkontroll göras, och det kan ta flera veckor. Jag föreslog att en klausul skrivs in i anställningsavtalet- att det gäller om kontrollerna är ok. Tydligen går det inte att göra så.
Imorgon ska de dock prata ihop sig så att jag kan få en skriftlig avsiktsförklaring. Då kan jag säga upp mig så att min 3 mån långa uppsägningstid kan börja löpa. Hoppas det går att korta ner, det brukar nästan alltid lösa det vet jag.
Det är en stor skillnad i hur snabba processerna är på F och på mitt nuvarande jobb 😉
Hoppas inget skiter sig nu.
Jag vill se min gamla chefs ansikte när han får reda på vad mitt nya jobb är. Han kommer att skita på sig 😉 höhö

Jag fick jobbet!

Lämna en kommentar

Och det känns jäkligt bra just nu :-))))