Jävla stress

Lämna en kommentar

Jag har inte sovit ut sedan helgen för 2v sen. Resan över påsken- ingen sömn, nu på jobbet- ingen sömn, tjänsteresa igår medd taxi kl 5- ingen sömn, styrelsemöte i helgen med avresa kl 6 på morgonen- ingen sömn.

Fuck.

Rapporten från helvetet på jobbet som ska in imorgon- jobba hela natten.
Tur att det går över.

Det känns bara skit idag

Lämna en kommentar

Första dagen på jobbet efter påskhelgen. Kommit hem från helgresan igår.

Har inte fått ett skit gjort på jobbet idag. Har kollat runt på bröllopssiter och beställt grejer till festlokalen. Och på fredag är det dags att leverera min rapport. Som jag inte ens börjar med. Det GÅR bara inte, jag har försökt många gånger.

Mår skit över att jag känner mig helt oförmögen att få lite disciplin på mig själv. Känner mig understimulerad samtidigt. Påsklov och ingen att ens prata med på jobbet. Jag blir galen. Väntar med att ta tag i saker tills det blir bråttom, först då känner jag mig motiverad nog.
P
Imorgon är det tjänsteresa och det höll jag i princip på att glömma.

Min man är underbar.
Men jag mår skit. Hoppas det känns bättre imorgon.

Det är nåt fel på mig

Lämna en kommentar

Mitt liv är mångas drömliv men lik förbannat kommer deppdagar titt som tätt. Eller rättare sagt depptimmar- jag kan vara deppig på fm men helt bra på em. Ja, visst ska jag ha mens snart men så illa brukar det faktiskt inte vara att jag påverkas av detta. Fuck.

Sitter på jobbet och tänker på allt elände som finns i mitt liv och som kan komma att ske.

  • Att det jobbprojekt jag driver har fastnat utan att ha kommit igång på riktigt egentligen. Jag blev inkastad i detta och det tog ett bra tag att fatta vad det hele ens går ut på. De som gjorde förstudien hade inte själva klart för sig var slutleveransen skulle bestå av. Nu kommer två stycken och stressar mig. Det räcker alltså inte med min egna prestationsångest.
  • Att livet kommer att bli platt och trist, att jag kommer att avstanna i min utveckling och endast ha ett jobb jag går till utan att känna särskilt mycket för det. Det händer inte så mycket i livet nu- det tycker jag trots att jag faktiskt ska gifta mig om 2 månader- jag måste vara sjuk
  • Allt detta med barn- att jag kommer att få det, att jag inte kommer att få det, ja, u name it

Det är alltså nåt fel på mig.