Veckorna  flyger.  Är det fortfarande någon  som tittar in här då och då?
Det är en stor omorganisation på g på jobbet.  Ingen vet vad som kommer  att hända,  men något  blir det direkt efter julhelgen. Igår blev det känt att vår nuvarande chef Anna kommer  att fortsätta  vara det även när vår föräldralediga chef Peter är tillbaka i januari.  Peter ska ju vara vikarie för en större enhet.  Som jag VET kommer att brytas loss från vår enhet.  Vår direktör kommer därmed att förlora mer än halva personalstyrka,  så direktören vill såklart ha sin kronprins där det händer.  Jag skiter i vilket så länge jag får behålla Anna som chef. Jag driver mina projekt med hennes fulla stöd och det är så jag vill ha det. Jag kommer att bli inblandad i omorganisationen på ett sätt eller annat, jag ÄR rättare sagt inblandad i en del redan,  och jag orkar inte med Peters Våta Filt-ledarskap.

Vår bebis har plötsligt blivit ett barn! Han går jättebra när man bara håller i en hand, pekar,  pratar en massa stavelser särskilt när han är lite upprörd,  äter potatismos med köttbullar och är oftast supersöt.  När han satt i badbalja igår upptäckte han att han hade en… snopp. Han pillade och drog medan maken och jag skrattade så vi grät,  det såg otroligt komiskt ut!

Vi vet fortfarande inte var vi får förskoleplats. Kontaktat stadsdelen och de säger att vi får besked i januari. Han ska BÖRJA i januari!! Jag försöker att tänka på annat innan jag blir förbannad.

Sover gör jag bättre.  Jag vaknar fortfarande ett par gånger per natt men numera somnar jag i princip direkt.  Jag kan även somna om efter att väckarklockan ringt kl 06.00 🙂 Även maken sover bättre.

Wohoo!